Verfbeesies

Vrolijke schilderijtjes voor de kinderkamerVoorwaarden

 

Aanvragen

Aanvragen ontvang ik graag per email. Je krijgt dan  binnen 5 werkdagen een bericht van mij terug.

Levertijd:

Schilderen doe ik in mijn vrije tijd, daarom spreken we gezamenlijk een termijn af waarin het klaar moet zijn. Mochten hier wijzigingen in ontstaan krijg je uiteraard op tijd bericht. Zodra de betaling is bijgeschreven wordt de bestelling zo spoedig mogelijk bij het postkantoor afgegeven.

Betaling

Alle bestellingen dienen vóór versturen betaald te worden. De betalingsgegevens én foto van het resultaat, ontvangt je van mij in de e-mail die ik verstuur wanneer het schilderijtje klaar is. Een foto plaats ik ook op de website. Betalingen dienen dan binnen 14 dagen plaats te vinden. Na betaling is annuleren door de koper niet meer mogelijk.

Verzending of thuis ophalen:

Bij de aanvraag kun je aangeven of je het schilderijtje opgestuurd wilt hebben óf dat je deze ophaalt. Alle bestellingen worden per TNT Post verzonden. Verfbeesies.nl is niet aansprakelijk voor zoekraken en beschadiging van de bestelling. Bij het zelf afhalen kun je uitsluitend contant betalen.

Verzendkosten

Verzenden tot een maat van 100 x 50 x 50cm (TNT post) standaard: inclusief track&trace -> €6,75
  • aangetekend: handtekening voor ontvangst, track & trace, verzekerd tot €500,00 -> €8,05
Verzenden buiten deze maat tot 175 x 78 x 58 (TNT post) standaard: inclusief track&trace -> €12,20
  • aangetekend: handtekening voor ontvangst, track & trace, verzekerd tot €500,00 -> €13,50

Kleurverschillen:

Elk schilderij is uniek en met de hand geschilderd waardoor er kleur- en detailverschillen kunnen ontstaan met de voorbeelden op de site. Dergelijke afwijkingen geven de koper  niet het recht de ontvangst of betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld.

Klachten:

Ben je niet tevreden, neem dan binnen een week contact met mij op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Gebruik afbeeldingen:
Bij gebruik van foto`s graag de bronvermelding erbij. Niets mag zonder toestemming gekopieerd worden of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.