Voorwaarden

 

Aanvragen

Bestellingen worden aangenomen via het contactformulier. Wij streven er naar binnen 2 werkdagen te reageren en contact op te nemen voor nadere afstemming. 

Levertijd:

Schilderen doe ik in mijn vrije tijd, daarom spreken we gezamenlijk een termijn af waarin het klaar moet zijn. Mochten hier wijzigingen in ontstaan krijg je uiteraard op tijd bericht. Zodra de betaling is bijgeschreven start het schilderproces. Wanneer het schilderijtje klaar is stuur ik je een mail met foto en bij akkoord wordt de bestelling zo spoedig mogelijk bij het postkantoor afgegeven of kun je het komen ophalen.

Betaling

Na bestelling en bevestiging ontvang je van mij een factuur, deze dient binnen 7 dagen betaald te worden, dan pas start het schilderproces. 
Na betaling is annuleren door de koper niet meer mogelijk.

Verzending of thuis ophalen:

Bij de aanvraag kun je aangeven of je het schilderijtje opgestuurd wilt hebben óf dat je deze ophaalt.
Het schilderijtje wordt goed verpakt verzonden. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging of zoekraken van de bestelling. 

Verzendkosten

De verzendkosten van de standaard verfbeesies van 30x30cm nemen wij voor ons rekening. 


Kleurverschillen:

Elk schilderij is uniek en met de hand geschilderd waardoor er kleur- en detailverschillen kunnen ontstaan met de voorbeelden op de site. Dergelijke afwijkingen geven de koper  niet het recht de ontvangst of betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld.


Klachten:

  1. Ben je niet tevreden, neem dan binnen een week contact met mij op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

GEBRUIK AFBEELDINGEN:

Bij gebruik van foto`s op sociale media graag de bronvermelding erbij. Niets mag zonder toestemming gekopieerd worden of voor commerciele doeleinden worden gebruikt.